ENGELEN – Pub SEDAN 1969

Puben är den del av Engelen som de flesta känner till, med sin välbekanta, varma atmosfär och rustika inredning.

Det är här vi stoltserar med våra fantastiska liveband – traditionellt har vi sedan vi öppnade 1969 erbjudit livemusik sju dagar i veckan, året runt! Allt från åttamannaband till trubadurer, country, jazz och glada musikstuderande – Engelens pub är en plats där musik och glädje förenas!

Direkt innanför entrén på hörnet från Kornhamnstorg hittar du stora baren och pubscenen. Här möts vänner och stammisar, här minglar våra gäster och förfriskar sig i baren, skrattar och har trevligt – det har sagts att Engelens pub är som att komma hem till sitt andra vardagsrum!

Inredningen har anor från det apotek – Ängeln – som fram till 1969 huserade i lokalerna och utgör idag en välkomnande och varm miljö. Som vi nämnt ovan, några beskriver det som att komma hem till sitt andra vardagsrum.

Våra bartenders förser dig med alla tänkbara förfriskningar ur vårt breda sortiment av öl och cider liksom drinkar, varma och kalla drycker och alkoholfria alternativ – förstås.

Kommande liveunderhållning hittar du i spelschemat – Varmt välkommen till Engelens Pub!

Liveband på Engelen – Sju dagar i veckan!
 • Nattklubb Kolingen

  I vår nattklubb fortsätter festen en trappa ner från puben långt in på småtimmarna! Dansa och mingla till beats från våra fantastiska DJ’s!

  Läs mer >
 • Boka bord på restaurang engelen

  Välkommen att boka bord på Engelen! Boka direkt online eller ring på oss 0771-826 826!

  Läs mer >
 • Restaurang ENGELEN

  Njut av solen och myllret på vår uteservering eller abonnera en egen matsal för dig och ditt sällskap.

  Läs mer >
 • För artister

  Ska ni spela hos oss? Här har vi samlat alla praktiska detaljer och allt ni behöver ha koll på!

  Läs mer >