Nattklubb Kolingen

Välkänd för de flesta stockholmare är vår nattklubb Kolingen, som fått sitt namn från en av Albert Engströms välkända och humoristiska karaktärer. Kolingen är ett för de flesta välbekant partyställe under valv med historiska anor från 1400-talet.

Här dansas och minglas, festas och skrattas och det är här som festen fortsätter en trappa ner från puben långt in på småtimmarna.

Med en välsorterad bar, arkitektdesignad belysning, bekanta och kunniga bartendrar och musikaliskt välförsedda DJ:s drar vi igång partynätterna redan vid 22.00 fredagar och lördagar. Kolingen har bemannad garderob och även ett BlackJack-bord där du kan pröva lyckan. Under 2020 och våren 2021 har vi fräschat upp Kolingen och ljusat upp såväl väggar som tak och ser fram emot härliga, heta festnätter!

Nattklubb Kolingen går även att abonnera för privata fester och klubbarrangemang och i julbordstider går det även att abbonnera hela lokalen för julbord med upp till 100 sittande gäster. Kontakta oss för mer information!

Längre ner på sidan hittar du ett urval av våra fantastiska DJ:s!

DJ: Raffe

Erfaren DJ som spelar musik som håller ett dansgolv levande. Har erfarenheten från både Globen och Fritidsgården och det är alltid lika kul!. Raffe”Jag är en musikälskare som också är ett vandrande musiklexikon – rätt svar kostar en drink :P”.

Mer… Facebook | Instagram | Nöjestorget


DJ: Tommy Ledberg

Med ett förflutet som DJ på Stockholms populäraste discon på 80- och 90-talet så har han inte bara ett gediget musikintresse utan också stenkoll på den bästa dansmusiken från 70-talet fram till idag. Tommy”Då 80- och 90-talet ligger mig varmast om hjärtat så gör jag en fest eller nattklubb till en fulländad musikalisk upplevelse. Vill ni dansa till den bästa dansmusiken så spelar jag den med största glädje och energi”.

Mer… Hemsida | Facebook | Mixcloud | Nöjestorget

 

DJ: Deejay Jay

26 år som DJ på klubbar och events i Sverige och utomlands. Uppskattar att jag gjort ca 3 800 – 4 000 DJ-spelningar totalt. Har jobbat som programledare både på NRJ och Radio Match i många år. Mer… Hemsida | Itunes | Spotify | Youtube | Facebook | Nöjestorget  

DJ: Daillou

Erfaren DJ med ett brett utbud. Började redan på den tiden man betalade för att få vara radio DJ och arbetar idag på Radio NRJ i Stockholm.  

DJ: Matccini

Jag jobbar ofta mot en blandad ålder av gäster och spelar en finurlig blandning av de bästa från 70,80,90,talsmusiken fram till de senaste danshitsen samt har en stor bredd på musikgenrer så som Pop, Disco, funk, latin, Schlager, Rock, House, edm, mm,  

DJ: DJ Battle

DJ Battle är en konstellation om fyra DJ:s som fyller alla dansgolv vi har i huset! Vanligen kör DJ Battle hos oss en gång i månaden, håll utkik i kalendariet!