Nattklubb Kolingen

Välkänd för de flesta stockholmare är vår nattklubb Kolingen, som fått sitt namn från en av Albert Engströms välkända och humoristiska karaktärer. Kolingen är ett för de flesta välbekant partyställe under valv med historiska anor från 1400-talet.

Välkommen till nattklubben Kolingen. Här dansas och minglas, festas och skrattas och det är här som festen fortsätter en trappa ner från puben långt in på småtimmarna.

Med en välsorterad bar, arkitektdesignad belysning, bekanta och kunniga bartendrar och musikaliskt välförsedda DJ:s drar vi igång partynätterna redan vid 22.00 fredagar och lördagar. Under 2020 och våren 2021 har vi fräschat upp Kolingen och ljusat upp såväl väggar som tak och ser fram emot härliga, heta festnätter!

Visste du förresten att källarlokalerna där Kolingen nuförtiden huserar i tiden fungerat som igelodling för apoteksverksamheten som fram till 1968 var verksam i lokalerna?

Abonnera hela nattklubben

Nattklubb Kolingen går även att abonnera för privata fester, studentfester och klubbarrangemang – och i julbordstider går det även att abonnera hela lokalen för julbord med upp till 100 sittande gäster. Kontakta oss för mer information!

Längre ner på sidan hittar du ett urval av våra fantastiska DJ:s!

Nattklubben Kolingen Gamla Stan Stockholm

DJ: Jamalde

DJ, dansare, sångare från Umeå som lirar framför allt på uteserveringen, men även i Nattklubben.

Mer… Facebook | Instagram | Nöjestorget


DJ: Cesar

DJ Cesar är en av våra stammis-DJ:s i Kolingen!

DJ: DJ Battle

DJ Battle är en konstellation om fyra DJ:s som fyller alla dansgolv vi har i huset! Vanligen kör DJ Battle hos oss en gång i månaden, håll utkik i kalendariet!

DJ: Deejay Jay

26 år som DJ på klubbar och events i Sverige och utomlands. Uppskattar att jag gjort ca 3 800 – 4 000 DJ-spelningar totalt. Har jobbat som programledare både på NRJ och Radio Match i många år. Mer… Hemsida | Itunes | Spotify | Youtube | Facebook | Nöjestorget  

DJ: Daillou

Erfaren DJ med ett brett utbud. Började redan på den tiden man betalade för att få vara radio DJ och arbetar idag på Radio NRJ i Stockholm.