Företag & grupper

Festen i Gamla Stan som mycket, mycket mer!

Engelen erbjuder otroliga möjligheter till företags- och gruppevenemang.
Med hela nattklubb Kolingen till ert förfogande, med DJ och egen bar och egen entré, lyfter vi er företagsfest till helt nya höjder.

För sällskap upp till 50 personer erbjuder vi den nyrenoverade Loungen och det går självklart bra att abonnera Loungen för ert evenemang och avrunda kvällen med livemusik i Puben!

Vi skräddarsyr en helkväll tillsammans med Er – och gör det till något riktigt bra! Vi erbjuder möjlighet till mat och dryck, buffé eller meny samt dryckes- och festupplevelse i absolut högsta klass.

Kontakta oss redan idag för offert gällande företagsfesten, releaseparty, studentfest, klassåterträff – You name it, we arrange it!

Välkommen till Engelen och en riktig bra kväll.

Foto: Jackeline Perez
 • Julbord på Engelen

  Välkomna till Engelens mysiga julbord i Gamla Stan! I vårt julbord ingår de klassiska svenska julbordsrätterna, livemusik alla dagar och nattklubb torsdag – lördag.

  Läs mer >
 • Student & förening

  Boka er fest på Engelen/Kolingen! Vi erbjuder en skräddarsydd fest eller tillställning med mat, dryck och servis samt liveunderhållning om så önskas!

  Läs mer >
 • Nattklubb Kolingen

  I vår nattklubb fortsätter festen en trappa ner från puben långt in på småtimmarna! Dansa och mingla till beats från våra fantastiska DJ’s!

  Läs mer >
 • Nyhetsbrev

  Ta del av nyheter från Engelen genom vårt nyhetsbrev! Missa inget – skriv upp dig idag!

  Läs mer >