PUBEN
Puben är kanske den del av Engelen som de flesta känner till, med bar och scen.
Här uppträder liveband sju dagar i veckan, här möts vänner och här minglar våra gäster!
Inredningen har anor från det apotek som en gång huserade i lokalerna och utgör idag en välkomnande och varm miljö –
en del beskriver det som att komma hem till sitt andra vardagsrum.

Våra bartenders förser dig med alla tänkbara förfriskningar ur vårt breda sortiment.
Kommande liveunderhållning hittar du i spelschematVarmt välkommen till Engelens Pub!

APOTEKET
I Apoteket, som ligger i direkt anslutning till både Puben, Lilla Matsalen och Rhapsody Lounge, framgår Engelens historia som apotek som allra tydligast. Med sin mysiga atmosfär och mjuka, varma färger är Apoteket en plats såväl för en middag på två, tre eller fyra som för en avslappnad drink i vänners lag – eller varför inte en fredags-aw eller en bit mat innan kvällens spelning? På väggarna finner du foton och bilder från de gångna åren, kanske känner du igen något bekant ansikte?


RHAPSODY LOUNGE
(Restaurangen)
Rhapsody Lounge är även känd som Albert Hall och är Engelens pianolounge, tillika vår huvudsakliga matsal.
Här är väggarna prydda av Robert Wells’ affischer och musikaliska minnen och det är även Robert Wells som givit lokalen sitt namn.
Håll utkik i vårt spelschema för aktuell och kommande loungeunderhållning med såväl jazzband som vissångare och pianister.

Rhapsody Lounge kan med fördel även abonneras i sin helhet och fungerar bra för konferenser,
föreläsningar och sammankomster då lokalen förutom egen ingång även är utrustad med en liten scen, videokanon och digital flygel.

 

LILLA MATSALEN
Engelens lilla matsal utgör en nära och intim middagslokal med olika möjligheter till dukning passande för dig och ditt sällskap. Här sitter ni nära köket, restaurangens hjärta, och dofter och upplevelser samlas kring tända ljus och linneservetter. Engelens lilla matsal rymmer 36 personer och kan även abonneras i sin helhet. Det går även att disponera detta utrymme som bufféutrymme vid abonnemang av Rhapsody Lounge – kontakta oss för mer information.

 

KOLINGEN
Vår nattklubb Kolingen, som fått sitt namn från Albert Engströms välkända karikatyr, är ett välkänt partyställeför de allra flesta stockholmare. Här dansas och minglas, festas och skrattas hela natten lång under mysiga källarvalv med anor från 1400-talet. Med arkitektdesignad belysning, välbekanta bartendrar och välkända DJ:s drar vi igång partynätterna redan vid 22.00 och håller igång in på småtimmarna med en härlig blandning av nytt och gammal – allt medan våra bartendrar serverar fantastiska drinkar och tillhandahåller ett brett sortiment. Det är här som Stockholmsnatten blir den allra bästa! Utanför finns både taxi och kollektivtrafik när det i gryningen är dags att röra sig vidare eller hemåt.

Nattklubb Kolingen går även att abonnera för privata fester och arrangemang. Besök gärna Kolingens egen webbplats!

 

UTESERVERINGEN
Engelens uteservering är en sann oas i sommarvärmen även om arbetet med Slussens omdaning pågår blott ett stenkast bort.

Uteserveringen är försedd med nya stolar, bord och glasfasader som är höj- och sänkbara beroende på väder och vind.
Vi hoppas förstås på riktigt soliga dagar och till ert förfogande står puben och vår glada personal som servar med förfriskningar och menyns alla läckerheter.

Här kan du träffa vänner, nya och gamla, njuta av solen och myllret – och sedan fortsätta kvällen i Puben när livebandet börjar spela på scen.