PUBEN
Puben välkomnar dig till Engelen – här spelar våra liveband och här minglar våra gäster!
En välkomnande, varm miljö – en del beskriver det som ”att komma hem”.

Våra raska bartenders förser dig med alla tänkbara förfriskningar.
Alla dagar i veckan bjuder puben in Dig till bl a liveunderhållning, afterwork och DJ party.
I spelschemat hittar du aktuell liveunderhållning!
Välkommen till Engelen Pub!

 

RHAPSODY LOUNGE (Restaurangen)
Rhapsody Lounge, ibland även känd som Albert Hall, är Engelens pianolounge. Här kan du avnjuta en trerätters middag med piano- eller orkesterunderhållning och utsikt över folklivet på Triewaldsgränd. I Rhapsody Lounge uppträder såväl jazzband som pianister – håll utkik i vårt spelschema för aktuell och kommande loungeunderhållning!

Lokalen pryds av musikaliska minnen från bl.a. Robert Wells’ karriär som pianist.
Rhapsody Lounge är även lämpligt för konferens och föreläsningar och lokalen har, förutom egen ingång, även scen, piano och videokanon.

 

LILLA MATSALEN
Engelens lilla matsal är nog bland det mysigaste man kan hitta i Gamla Stan. Nära och intimt och med en vid möjlighet till dukning som passar för dig och ditt sällskap. Här sitter ni nära köket, restaurangens hjärta, och dofter och upplevelser samlas kring tända ljus och linneservetter. Engelens lilla matsal rymmer 36 personer och kan även abonneras i sin helhet.

 

KOLINGEN
Vår nattklubb Kolingen, som fått sitt namn från en av Albert Engströms kännspaka karaktärer, är ett välkänt partyställe i natten för de allra flesta stockholmare. Här dansas och minglas, festas och skrattas hela natten lång. Här kan Ni fortsätta festen en trappa ner från puben i de nyrenoverade och uppfräschade lokalerna under mysiga källarvalv med anor från 1400-talet. Med två barer, arkitektdesignad belysning, välbekanta bartendrar och musikaliskt välförsedda DJ:s drar vi igång partynätterna redan vid 22.00 och håller igång in på småtimmarna.

Här spelas en härlig blandning av nytt och gammat och våra bartendrar serverar fantastiska drinkar. Det är här som Stockholmsnatten blir den allra bästa!
Nattklubb Kolingen går även att abonnera för privata fester och arrangemang. Besök gärna Kolingens egen webbplats!

 

 

APOTEKET
I Apoteket, som ligger i direkt anslutning till både Puben, Lilla Matsalen och Rhapsody Lounge, framgår Engelens historia som apotek som allra tydligast. Med sin mysiga atmosfär och mjuka, varma färger är Apoteket en plats såväl för en middag på två, tre eller fyra som för en avslappnad drink i vänners lag – eller varför inte en fredags-aw?

 

UTESERVERINGEN
Engelens uteservering är en sann oas invid Slussen, blott ett stenkast från Skeppsbron.

Alldeles nyligen har uteserveringen fått en rejäl ansiktslyftning med nya stolar, bord och glasfasader som är höj- och sänkbara beroende på väder och vind.
Vi hoppas förstås på riktigt soliga dagar och till ert förfogande står puben och vår glada personal som servar med förfriskningar och menyns alla läckerheter.

Här kan du träffa vänner, nya och gamla, njuta av solen och myllret – och sedan fortsätta kvällen i Puben när livebandet börjar spela på scen.