Med entré från Triewaldsgränd 2 finner ni Engelen Fisk – även känt som Gamla Stans Fisk på Engelen. Vårt senaste tillskott – en i stadsdelen länge saknad fiskrestaurang – slog upp portarna i mars 2018. Vår fiskmeny presenteras i ett tätt och lokalt samarbete med Gamla Stans Fisk & Catering, en välkänd och klassisk fiskaffär där vi finner kocken Thomas Nilsson. Thomas är uppväxt på västkusten men har med tiden hittat till Stockholm och Munkbron. Thomas har dessförinnan drivit bl.a. Restaurang 28+, Le Village och Le Chablis i Göteborg.

Vi förändrar och låter menyn leva efter säsongens skiftningar. Vissa av våra rätter är därför prissatta enligt dagspris! Vi stöder även en hållbar utveckling och efterlever i största möjliga mån de riktlinjer som utgår från WWF:s fiskguide.

För att säkerställa att Ni får plats – det är ofta fullbokat – kan Ni även boka bord online alla dagar i veckan. Direkt efter bokningen får du en bokningsbekräftelse via mail, observera dock att bokningen inte är genomförd utan erhållet bekräftelsemail.

 

Varmt välkommen önskar
Carlos och Thomas på Engelen Fisk.

 

Boka bord redan idag: 0771 – 826826
Följ oss gärna på Facebook
#engelen #engelenfisk #gamlastansfiskpaengelen