Engelen och Corona

Just nu får vi många frågor via både mail och telefon som rör bland annat hur våra öppettider samt vilka band som spelar med anledning av corona-viruset och risken för spridning i samhället.

Vår önskan är att fortsättningsvis kunna erbjuda livemusik och underhållning, pubnöje och god mat sju dagar i veckan, men som vi alla konstaterat är detta inte längre möjligt. Vår strävan är att dock att hålla Engelens fana högt och erbjuda en kombination av live-streamad musik och pubunderhållning där rådande restriktioner följs. Den underhållning som är aktuell för kommande kvällar kan emellertid ändras med kort varsel, för vilket vi vänligen ber om er förståelse. Vi ber våra gäster att håller sig ajour med vår facebooksida där vi publicerar uppdateringar löpande.

Vi ber också våra gäster att följa myndigheternas direktiv på samma sätt som även vi följer de direktiv som lämnas. Köbildning får inte uppstå i baren och vi tillämpar bordsservering. Maximalt 50 gäster får vistas i lokalen. Viktigt är att iaktta god handhygien men även sörja för den personliga hälsan och att hålla tillräckligt fysiskt avstånd. Vi har handsprit tillgängligt både för personal och gäster.  Viktigast av allt – känner du dig krasslig alternativt tillhör riskgrupperna – stanna hemma och besök oss vid ett senare tillfälle istället.

Vår önskan och förhoppning är att läget skall återgå till det normala inom kort.

Varma hälsningar,

Engelen